fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,884.00-0.35%
  • ethereumEthereum$4,550.21-0.66%
  • ElrondElrond$359.10-15.16%

Celsius Network strânge 750 de milioane de dolari de la investitori

celsius network

Runda de investiții începută în octombrie, vreme la care s-au strâns 400 de milioane de dolari, a continuat în noiembrie, ajungând acum la 750 de milioane de dolari pentru proiectul Celsius Network.

Știrea a fost raportată inițial de Blockworks ieri, 24 noiembrie. CEO-ul Celsius, Alex Mashinsky, a confirmat numărul prin intermediul unui tweet, iar cei de la CoinDesk au primit o altă confirmare printr-un email de la echipa Celsius.

În luna octombrie, runda inițială a fost condusă de firmele WestCap și CDPQ, crescând valoarea Celsius la peste 3 miliarde de dolari. Conform echipei, noile fonduri vor fi utilizate pentru a-și extinde serviciile și operațiunile pe alte piețe, precum și pentru a finanța proiectul CelsiusX.

“We paid over $1 billion to our community in yield, and I think the investors’ excitement in almost doubling the round show that our mission of ‘doing good then doing well’ is working and they want to be apart of it.”

… a declarat Mashinsky. Chiar săptămâna acesta, cei de la Celsius au anunțat că vor investi 300 de milioane de dolari în capabilitățile de mining ale Bitcoin, pe măsură ce asset-urile aflate în management (AUM) de companie continuă să crească.

Clarificăm aici că Celsius Network este un protocol de tip lending and borrowing, care permite userilor să primească recompense pentru diverse ”investiții.” Aceștia au chiar și un echivalent crypto al contului clasic de economii.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *