fbpx
[ccpw id="485"]

Brazilia a aprobat primul ETF Ethereum din America Latină

brazilia

ETF-ul a fost aprobat de CVM, autoritatea fiscală braziliană. Această nouă clasă de asset-uri, strâns legată de performanța celei de-a doua cryptomonede din lume, ca volum de trading, va fi administrată de QR Asset Management.

Această companie e un manager de asset-uri cu sediul în America Latină. Fondul va fi listat în curând la bursa țării (B3), sub acronimul QETH11. Mai mult, asset-ul va urma modelul stabilit de CME Group, în ceea ce privește pereachea Ether/dolar.

”Expanding the horizon of diversification, QETH11 becomes a simple, safe, and regulated option for any investor to gain direct exposure to Ethereum through their preferred brokerage.”

… au declarat oficialii QR Asset Management, adăugând că fondul va fi în siguranță în custodia instituțională a unei firme. Firma ce va avea ETF-ul în custodie este Gemini Trust Company LLC – un exchange american deținut de frații Winklevoss.

Autoritatea fiscală a aprobat anterior în luna martie și un Bitcoin ETF, așa că investitorii brazilieni se pot expune acum la ambele cele mai mari cryptomonede de pe piață, în cadrul unui mediu regulat și accesibil reprezentat de ETFs.

Între timp, în altă parte a lumii, Canada a aprobat 3 ETF-uri Bitcoin în acest an, fiind un lider în acest sector. SUA pe de altă parte nu a aprobat încă nici un astfel de fond, alegând să amâne luarea unei decizii.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.