fbpx
  • bitcoinBitcoin0.02%
    $22,976.00
  • ethereumEthereum-1.66%
    $1,579.84
  • elrond-erd-2MultiversX-1.01%
    $43.45

BlockFi își modifică taxele pentru a acoperi gas fees Ethereum

blockfi

 

BlockFi, compania ce se ocupă cu împrumuturi crypto și care se află acum în conflict cu mai multe autorități de reglementare din statele americane, a anunțat astăzi, 25 noiembrie, pe Twitter, că nu va mai oferi retrageri gratuite de ETH.

Conform echipei, decizia a fost luată pentru a acoperi costurile gas fees tot mai mari de pe Ethereum. Anunțul e valabil pentru Ether, dar și pentru alte monede și proiecte construite pe rețea, precum Chainlink, Pax Gold, Uniswap și Basic Atttention Token.

Subliniem deci că anunțul vizează doar rețeaua Ethereum, așadar Bitcoin, Litecoin și stablecoin-urile rămân neafectate de această decizie.

”On December 1, 2021 (UTC), we’re updating our withdrawal fees due to the increasing transaction costs on the Ethereum network.”

… a fost anunțul oficial al BlockFi publicat pe Twitter. Anterior, userii BlockFi puteau executa câte o retragere crypto și stablecoin în mod gratuit pe lună, restul tranzacțiilor fiind apoi supuse unor comisioane. Retragerile de Ether erau taxate cu 0.02 ETH.

Începând cu 1 decembrie însă, fiecare retragere Ether va fi supusă unui comision de 0.015 ETH, ceea ce s-ar traduce în aproximativ 64 de dolari, doar pentru a muta fondurile dintr-o parte în alta. LINK, PAXG, UNI și BAT vor avea propriile taxe.

Cei de la BlockFi au clarificat mai apoi că intenția nu este de a profita de pe urma taxelor, ci doar de a acoperi costuri. Decizia ar putea constitui un avantaj pentru rivalul Celsius, care conform site-ului oficial, nu percep comisioane pe tranzacții, retrageri sau pentru orice alt serviciu.

Informația este prezentă aici, pe site-ul oficial Celsius Network.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *