fbpx
  • bitcoinBitcoin$43,061.00-1.48%
  • ethereumEthereum$3,027.68-0.02%
  • ElrondElrond$218.3115.08%

Binance finalizează integrarea wallet-ului Polygon

polygon binance

Binance a integrat în totalitate mainnet-ul Polygon în platforma sa, conform unui anunț de presă publicat recent.

Asta înseamnă că userii Binance pot acum depune și retrage MATIC prin intermediul conturilor de pe Binance, putând în același timp să interacționeze cu aplicații DeFi ca SushiSwap, Balancer, Aave, și așa mai departe.

Deși anunțul s-a axat mai mult pe integrarea token-ului MATIC, Binance urmărește să introducă suport și pentru tokeni ERC20, BEP2 și BEP20 MATIC. Polygon a colaborat deja în mod similar cu Huobi și Coinbase Wallet. Rețeaua este de asemenea integrată cu mai multe servicii de pe Ethereum  ca Metamask și Infura.

Utilizatorii dApps de pe Ethereum așteaptă acum introducerea Ethereum 2.0, sperând că update-ul va rezolva problemele de scalabilitate ale rețelei. Totuși, până atunci, se pare că Polygon se ocupă de acest aspect.

Rețeaua permite developerilor să construiască sidechain-uri pentru dApp-urile lor, ce ar putea oferi capabilitățile și mediul necesar pentru adopția în masă a pieței crypto.

Developerii profită deja de aceste avantaje. Polygon a înființat recent Polygon Studios, o companie focusată pe gaming, mai exact pe crearea de jocuri descentralizate care implică utilizarea de NFT-uri.

Între timp, Binance continuă să întâmpine diverse probleme de natură legală. Utilizarea platformei a fost interzisă recent în Malaysia, cu un termen de 14 zile să încheie operațiunile în regiune. Similar, Binance a oprit serviciile ce țin de derivative crypto în Europa.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *