fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,983.00-0.56%
  • ethereumEthereum$1,887.06-0.68%
  • ElrondElrond$60.96-0.54%

Arbitrum Nitro confirmat pentru 31 august

Astazi Arbitrum a anuntat ca e gata sa migreze pe Nitro la sfarsitul acestei luni.

Dupa migrarea cu succes a testnetului Arbitrum Rinkeby a fost primita confirmarea ca sistemul este pregatit pentru mutarea completa. Acest lucru se va intampla pe 31 august, cand se aniverseaza un an de la lansarea Arbitrum One public beta.

Arbitrum este un layer 2 scaling solution pentru Ethereum creat de Offchain Labs. In prezent are un TVL de aproximativ 830 milioane de dolari.

Arbitrum Nitro este urmatorul nivel, care ar trebui sa fie mult mai compatibil cu EVM si sa creeze o experienta mai placuta pentru utilizatori. Tinta este o crestere de 20 – 50 x a ratei de transfer si o scadere considerabila a costurilor.

Upgrade-ul se va face fara efort din partea utilizatorilor. Echipa va integra Nitro fara intreruperi si promite ca va evita downtime-ul sau stergerea de date din blockchain.

Desi utilizatorii nu trebuie sa faca nimic pentru acest lucru, se speculeaza ca un token Arbitrum va fi lansat la un moment dat, avand in vedere viteza cu care proiectul evolueaza.

In cazul in care airdrop-ul il va imita pe cel de la Optimism, utilizatorii ar trebui sa faca legatura si sa inceapa sa foloseasca acel chain. De asemenea, participarea in evenimente Arbitrum, precum cele de tip testnet, s-ar putea dovedi benefica.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.