fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,155.091.79%
  • ethereumEthereum$1,285.271.53%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.802.21%

In ciuda valului de caldura, minerii Bitcoin se reintorc la treaba

Cresterea pretului Bitcoin in ultimele doua saptamani i-a fortat pe minerii Bitcoin sa reporneasca aparatajul, in ciuda valului de caldura din Occident.

Ca urmare a faptului ca pretul pentru un Bitcoin a crescut la $23,000, rata de dificultate pentru minare a crescut si ea cu 1,7% in ultimele doua saptamani.

Din cauza valului de caldura, costul electricitatii a inregistrat o crestere notabila, ceea ce inseamna ca si minerii Bitcoin cheltuie mai mult. Din aceasta cauza, procentajul minatului de Bitcoin a scazut in perioada anterioara.

Insa, in ultimele doua saptamani, pretul pentru Bitcoin a crescut cu 6,2%. Acest lucru a rezultat in profituri mai mari pentru mineri care s-au decis sa reporneasca aparajatul.

Minerii si-au indreptat atentia catre sudul SUA, in statele Georgia si Texas, care au regularizari pro-crypto si rezerve de electricitate la preturi mici. La inceputul lunii iulie, minerii au fost fortati sa opreasca operatiunile la scala industriala din cauza valului de caldura ce a lovit Texasul.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *