fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,413.00-4.63%
  • ethereumEthereum$3,085.27-5.28%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.42-4.73%

Aptos lansează smartphone-ul crypto JamboPhone la doar 99$

Reteaua blockchain layer 1, Aptos, a făcut un pas uriaș înainte în lumea tehnologiei, lansând un smartphone Web3 la un preț accesibil, destinat să rivalizeze cu Saga de la Solana. Într-o lume în care accesul la tehnologia blockchain devine din ce în ce mai important, Aptos își propune să facă acest domeniu accesibil tuturor, prin parteneriatul său cu Jambo Technology.

Accesibilitate și Educație

La prețul de numai 99$, JamboPhone nu este doar un dispozitiv, ci o poartă către ecosistemul Aptos, integrat perfect prin aplicații preinstalate precum portofelul compatibil Aptos, Petra, și Jambo App. Această inițiativă vizează atragerea de noi utilizatori în lumea Web3, oferindu-le acces la o gamă variată de funcții personalizabile și conținut educațional despre finanțe descentralizate, jocuri și alte verticale Web3.

O provocare pentru Solana

Comparativ cu Saga de la Solana, care a fost lansat inițial la prețul de 1000$ înainte de a fi redus la 599$, JamboPhone se poziționează ca o alternativă mult mai accesibilă. Cu disponibilitatea sa în peste 40 de țări, JamboPhone nu doar că oferă acces la tehnologia blockchain, dar și prioritizează educația, asigurându-se că beneficiile avansului tehnologic sunt accesibile tuturor, deschizând calea către o comunitate globală mai conectată și împuternicită.

Aptos și Jambo Technology marchează începutul unei noi ere în tehnologia blockchain, cu promisiunea de a aduce inovația și accesibilitatea în mâinile tuturor, indiferent de locația geografică sau statutul economic.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *