fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.79%
    $22,808.00
  • ethereumEthereum-4.01%
    $1,566.13
  • elrond-erd-2MultiversX-5.56%
    $42.42

Animoca Brands și Yuga Labs ar putea lucra la un proiect de tip metaverse

yuga labs

După cum am scris într-un articol precedent, Apecoin, moneda oficială legată de colecția BAYC (Bored Ape Yacht Club), a fost lansată pe 17 martie, marcând și lansarea Apecoin DAO.

Conform echipei, milioane de tokeni au fost deja distribuiți holderilor de NFTs. După cum am precizat anterior, 15% din supply-ul total de Apecoin vor fi aidropped utilizatorilor care dețin NFT-uri BAYC și MAYC. Peste 80% din acești tokeni au fost deja distribuiți, existând aproximativ 15,180 de adrese eligibile pentru airdrop.

Conform datelor CoinGecko, Apecoin are la momentul scrierii acestui articol un market cap de 1.3 miliarde de dolari și o valoare de 10.43 dolari. Cei de la Yuga Labs au postat un video pe Twitter în care par să sugereze că se lucrează la un proiect de tip metaverse.

În aceeași perioadă, cei de la Animoca Brands au sugerat de asemenea o colaborare cu Yuga Labs, scriind pe Twitter:

”Noi, de la Animoca Brands, suntem entuziasmați să anunțăm că vom adopta Apecoin pentru un proiect secret la care am lucrat cu cei din spatele BAYC.”

Aceștia au postat apoi un link către un site pe nume somethingisbrewing.xyz în care userii se pot înregistra pentru nu știm exact ce. Imaginea de fundal de pe site este însă foarte similară cu stilul animației promovată de cei de la Yuga Labs.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *