fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,977.001.49%
  • ethereumEthereum$3,420.281.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.412.82%

Analiștii Bitcoin sunt îngrijorați cu privire la o nouă posibilă scădere în urma anunțului Feds

analiza bitcoin

Bitcoin pare să fi creat un nivel de rezistență în jurul valorii 36,000 de dolari în urma unui nou val de volatilitate ce a lovit întreaga piață în urma comentariilor făcute de directorul băncii centrale americane, James Powell. Oamenii fac de obicei referire la aceasta folosind porecla ”The Feds,” de la Federal Reserve, numele oficial.

Directorul a confirmat că ratele dobânzilor vor crește din martie, iar piețele, atât cele de acțiuni (bursele), cât și crypto, au reacționat negativ la știre.

”Mișcările de fonduri au devenit și mai negative după ce investitorii au fost speriați de decizia lui Powell legată de combaterea inflației.”

… au scris cei de la Delph Digital într-un raport. Analiștii se așteaptă deci ca Bitcoin să treacă printr-o nouă scădere, la doar scurtă perioadă după ce a testat nivelul de 34,000 de dolari.

Sentimentul negativ a fost amplificat și de unele știri legate de un posibil ordin executiv menit să introducă reglementări crypto. Este deci destul de greu de prezis ce se va întâmpla în următoarea perioadă, la nivelul întregii piețe. Pe acest fond, unii oameni au început să analizeze comportamentul investitorilor.

Userul Material Scientist de pe Twitter, creatorul suitei de analytics Material indicators, a remarcat faptul că o singură entitate (sau persoană) a realizat o mare parte din volumul CVD (Cumulative Volume Delta) pe Binance, cu mai multe comenzi în intervalul 10-100,000 de dolari.

Datele Cointelegraph arată că în cea mai mare parte, holderii rămân determinați să își mențină pozițiile. Dacă aruncăm o privire pe CoinGecko, observăm că majoritatea altcoin-urilor au urmat trendul negativ al Bitcoin, BNB fiind o excepție notabilă, fiind în creștere cu 3.5% la momentul scrierii.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *