fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,450.00-1.60%
  • ethereumEthereum$3,398.21-1.37%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.62-0.77%

Solana, în pericol de prăbușire

Solana suferă in urma prabusirii FTX și Alaemda. Pretul SOL se tranzactioneaza cu un minus de 30% in ultimele 24 de ore, la pretul de 17,6 dolari la momentul redactării articolului.

Sam Bankman-Fried a achiziționat tokeni SOL în valoare de 1,2 miliarde de dolari prin Alameda. Rapoartele din industrie sugerează că Alameda și-a vândut deținerile SOL și a cumpărat FTT pentru a limita scăderea prețului tokenului FTX.

În plus, odată cu dezvoltarea recentă a cumpărării FTX de către Binance, CZ controlează 10% din tokeni. Astfel, investitorii ar putea crede că ar fi mai bine să susțină lanțul BNB în loc de Solana.

 

Sam Bankman-Fried a fost unul dintre principalii susținători ai Solanei. Dar, cu companiile sale în pericol, Solana a devenit foarte vulnerabilă intr-un timp foarte rapid.

Nu este sigur cât de departe se poate răspândi această panică și cât de mult SOL va fi vândut pe piața liberă. La începutul acestui an, investitorii au experimentat o situație similară de lichidare cu LUNA. Dacă intervine panica în rândul investitorilor de retail și instituționali, ar putea exista o nouă cădere pentru Solana,

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *