fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,957.00-0.36%
  • ethereumEthereum$1,880.55-0.71%
  • ElrondElrond$60.34-1.33%

Al doilea cel mai mare provider de credite ipotecare din SUA nu mai acceptă plata în crypto

united wholesale mortgage

Compania despre care vorbim se numește United Wholesale Mortgage și este al doilea cel mai mare provider de credite ipotecare din SUA. Conform unui anunț publicat joi, 14 octombrie, firma nu va mai accepta plata în cryptomonede pentru împrumuturi imobiliare.

United a început să accepte crypto în luna august, prin intermediul unui program pilot (test), pentru a observa cererea pentru un astfel de serviciu. Reamintim aici că firma a fost primul provider de astfel de credite din SUA care a acceptat plata în crypto.

“Due to the current combination of incremental costs and regulatory uncertainty in the crypto space we’ve concluded we aren’t going to extend beyond a pilot at this time.”

… a afirmat CEO-ul companiei, Mat Ishiba, după ce a reiterat faptul că acceptarea plății în crypto făcea parte dintr-un test demarat de companie. Cryptomonedele testate de aceștia au fost Ether, Bitcoin și Dogecoin.

Oficialii United au afirmat că doar 6 persoane au participat la acest program. Putem deci concluziona că cererea pentru acest mijloc de plată în sectorul creditelor imobiliare din SUA nu este suficient de mare, cel puțin până la momentul actual.

Această știre a generat unele rapoarte în media care sugerează că mulți useri văd cryptomonedele ca pe un obiect de investiții, și nu ca un mijloc de plată care poate fi folosit pentru a plăti pentru bunuri și servicii.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.