fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,885.000.10%
  • ethereumEthereum$4,531.33-1.14%
  • ElrondElrond$358.56-11.00%

Ethereum se apropie de 4000 de dolari

ethereum

Prețul Ether a depășit nivelul de rezistență de 3700 de dolari și continuă să rămână deasupra sa. Acest lucru este un semn pozitiv care ar putea însemna că moneda are potențialul de a depăși în curând pragul de 4000 de dolari.

Valoarea actuală a monedei fluctuează în jurul valorii de 3800 de dolari, sprijinită de un trend bullish generat și de alte știri din spațiul crypto. Noul prag de support pare să se formeze în jurul valorii de 3750 de dolari.

Volumul de trading are de asemenea un trend pozitiv însă nu este suficient la momentul actual pentru a sparge bariera de 4000. RSI (Relative Strength Index) în intervalele de 4 și 24 de ore este de asemenea în cursul unei evoluții pozitive.

Dacă acest trend continuă, încrederea în evoluția pozitiva se va îmbunătăți, fapt ce va lăsa loc unui sentiment general bullish pentru traderii Ether. Acest lucru se datorează și faptului că prețul se apropie de ATH-ul din luna mai.

Pe cealaltă parte, nu sunt așteptate scăderi majore după depășirea acestui prag. Creșterile sunt alimentate și de inflow-ul de update-uri de pe Ethereum (inclusiv EIP-1559), dar și de activitatea mare din sectoarele de gaming și NFT de pe rețea, precum și de entuziasmul generat de anticiparea trecerii la modelul PoS și Ethereum 2.0.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *