fbpx
  • bitcoinBitcoin1.17%
    $23,348.00
  • ethereumEthereum0.75%
    $1,616.39
  • elrond-erd-2MultiversX3.46%
    $45.15

Acțiunile MicroStrategy au scăzut cu 10%

Analistul Jefferies. Brent Thill, a retrogradat compania de la categoria “hold” la categoria “underperform” datoritei situaţiei pieţe actuale. Această ştire au făcut că acţiunile Microstrategy să scadă cu peste 10%, ajungând la valoarea de 237 dolari.

Având un market cap de 2,8 miliarde de dolari, Microstrategy deţine 129.200 BTC în valoare de p 2,7 miliarde de dolari. După ce a cheltuit aproape 4 miliarde de dolari pentru acumularea stocurilor sale, companie are o pierdere nerealizată de 1,3 miliarde de dolari.

Situaţia este dată de investiţiile agresive ale companiei în Bitcoin. Chiar înainte ca Jefferies să emită această retrogradare, analiștii de pe Wall Street aveau deja o viziune pesimistă asupra viitorului companiei pe fondul prăbușirii pieței în curs.

StockNews.com a evaluat acțiunile MicroStrategy la un rating de „vânzare” într-un raport de cercetare sâmbătă, 2 iulie, iar TheStreet a retrogradat acțiunile companiei de la „c-” la „d+” pe 9 mai.

Michael Saylor, CEO-ul companiei Microstrategy este cunoscut pentru atitudinea sa bitcoin maximalista, fiind unul dintre principalii investitori în această industrie. Totuşi, în acest ciclu de bear market, alegerile sale au costat compania să pierderi destul de mari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *