fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,974.001.14%
  • ethereumEthereum$3,421.170.39%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.492.31%

Daniele Sestagalli si-a anunțat revenirea in DeFi

Danielle Sestagalli, fondatorul Disgraced Wonderland a renunţat să lucreze în domeniul DeFi în ianuarie, în urma unui scandal ivit cu Michael Patryn, cunoscut sub numele de 0xSifu.

„Acum este timpul ca magia să se întâmple”, a declarat Sestagalli în revenirea sa pe Twitter. Postarea a promovat în mod deliberat simbolul nativ al Wonderland, TIME și stablecoin-ul Magic Internet Money (MIM) bazat pe Abracadabra – ambele creații ale sale.

Acesta a anunţat că Wonderland s-a întors cu mult mai multă tehnologie şi mult mai puţine vorbe. Wonderland este un protocol construit pe reţeaua Avalanche ce oferă servicii de “reserve currency” într-un ecosistem descentralizat.

Protocolul a gestionat aproximativ 1 miliard de dolari în valoare totală, dar acestea au scăzut la doar 6,3 milioane de dolari în prezent, conform datelor DefiLlama. Asta după ce Sestagalli a aflat de trecutul criminal al lui Patryn și a optat să rămână tăcut în privința asta timp de o lună, permițându-i fostului condamnat să-și continue rolul de manager al trezoreriei din Wonderland. Fondatorul DeFi a mărturisit doar după ce chestiunea a fost scoasă la iveală de către detectivul pseudonim Zachxbt. După ce aceste ştiri au fost date publicului, token-ul TIME s-a prăbuşit alături de celelalte proiecte dezvoltate de Wonderland. Mulţi dintre utilizatori au fost lichidaţi, iar Sestagalli, cunoscut și sub numele de Dani Sesta, a promis că va restitui banii. Nu a făcut-o niciodată.

Totuşi, acesta susţine în prezent faptul că:

„Noul obiectiv al dezvoltării mele este o direcție puternică către valorile de bază care m-au adus aici: finanțare accesibilă pentru toată lumea.”

Acesta promite un nou protocol cu efect de levier de până la 40x. Sestagalli a spus că primul astfel de pool va fi cu protocolul bazat pe Ethereum Yearn Finance. Utilizatorii ar putea câștiga peste 80% dobândă, sau APY, din depozitele stablecoin-ului DAI, a dezvăluit el, fără a detalia sursa randamentului.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *