fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,887.00-2.22%
  • ethereumEthereum$1,204.23-2.80%
  • ElrondElrond$56.39-3.47%

80% din investițiile lui Mark Cuban sunt în crypto

mark cuban

Vorbind într-un podcast organizat de Jon Stewart, miliardarul Mark Cuban a recunoscut că 80% din investițiile sale sunt în spațiul crypto, adăugând că nu se concentrează prea mult pe specularea prețurilor cryptomonedelor ca Bitcoin și Dogecoin.

”Investițiile pe care le fac acum nu sunt în afaceri tradiționale. 80% dintre investițiile pe care nu le fac și care nu sunt legate de Shark Tank sunt în jurul cryptomonedelor.”

…a afirmat Cuban, adăugând că multe din modelele de business modelate în jurul economiei crypto au potențialul de a perturba modul în care operează instituțiile tradiționale cum ar fi băncile și firmele de asigurări.

”Cryptomonedele sunt greu de înțeles și o bătaie de cap, însă 10 ani de acum încolo, aceste aplicații – cele care vor avea succes – își vor crea propriile economii, și exact ca în zilele timpurii ale internetului, generația mai tânără va fi prima care va înțelege și inova acest sector.”

…a adăugat starul Shark Tank. Poziția miliardarului în raport cu crypto s-a schimbat extrem de mult în ultimul timp. Acum câțiva ani, acesta spunea că ar vrea să dețină mai degrabă banane decât aur sau Bitcoin. De atunci însă, magnatul a investit masiv în o mulțime de proiecte crypto, printre care cel mai cunoscut fiind Polygon.

Acesta a fost de asemenea foarte vocal în ultimul timp, cerând reglementări mai clare și stricte asupra stablecoin-urilor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.