fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.11%
    $22,726.00
  • ethereumEthereum-2.41%
    $1,634.37
  • elrond-erd-2MultiversX-3.39%
    $45.47

14% dintre saudiți sunt investitori în crypto, 76% au experiență de mai puțin de un an

Aproximativ trei milioane de saudiţi sunt investitori în crypto conform unui studiu realizat recent de Kucoin. Studiul a analizat modul de tranzacţionare şi sentimentul cetăţenilor din Arabia Saudită fata de tranzacţionarea crypto.

„În primul trimestru al anului 2022, 49% dintre investitori intenționau să crească investițiile în cryptomonede în următoarele șase luni. Apariția bear market-ului în al doilea trimestru al anului 2022 a marcat o inversare a sentimentului investitorilor către strategii mai conservatoare legate de deținerea de crypto”, se arată în raport.

Raportul arată că începând cu trimestrul al doilea, aproximativ 31% dintre proprietarii crypto din ţară şi-au exprimat dorinţa de a îşi menţine echilibrul momentan, mai degrabă decât a-şi creşte investiţia, datorită situaţiei pieţe din prezent. În schimb, investitorii cu venituri mai mici au avut tendința de a-și lichida o parte din portofolii în aceeași perioadă.

Între timp, Kucoin a spus că a constatat că 76% dintre investitori au mai puțin de un an de experiență. Aproximativ 49% dintre acești investitori au început să tranzacționeze sau să investească în crypto abia în ultimele șase luni. Potrivit raportului, proporția mare de începători a Arabiei Saudite indică necesitatea educației în această zonă.

În timp ce bărbații s-au dovedit a fi cel mai dominant grup de gen (63%), tinerii investitori cu vârsta de 30 de ani și sub se consideră acum că reprezintă cel puțin o treime din total. În timp ce 44% dintre bărbații investitori au spus că nu ar dori să rateze tendința, studiul a observat că femeile sunt mai concentrate pe beneficiile realiste ale crypto.

84% dintre investitorii folosesc reţele sociale precum Twitter şi Youtube pentru a-şi face cercetările.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *