fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,819.00
  • ethereumEthereum-4.01%
    $1,567.66
  • elrond-erd-2MultiversX-5.92%
    $42.29

Volumul de trading zilnic de pe Polygon depășește Ethereum și Binance Smart Chain

polygon

 

Rețeaua Polygon continuă să crească, atingând la un nou ATH în ceea ce privește volumul de trading zilnic, în valoare de 7.4 milioane de dolari. Acest volum l-a depășit deja pe cel al giganților ca Ethereum și Binance Smart Chain.

Polygon e un layer-2 pe Ethereum, care găzduiește un ecosistem DeFi. Creșterea numărului de utilizatori pe Polygon a fost una continuă, din moment ce sistemul DeFi a fost deja testat pe Ethereum.

Problemele cu care se confruntă rețeaua principală, și anume aglomerație de rețea și comisioane mari pe tranzacție, au forțat mai mulți utilizatori DeFi să se orienteze spre alte soluții, Polygon fiind o destinație atractivă. Binance Smart Chain a avut creșteri similare la începutul anului, din aceleași motive.

Cel mai utilizat dApp de pe blockchain este Quickswap, având un număr de useri care depășește 100,000. Quickswap este practic o clonă Uniswap, pe blockchain-ul Polygon.

Alte dApp-uri importante de pe rețea sunt Sushiswap, Aave și Curve. Protocolul DeFi Aave a avut o creștere solidă pe Polygon, de la introducerea sa în aprilie 2021. 

”The peak period of transactions from Aave exceeds 25%. The current total lock-up value TVL of Polygon network is about 10.4 billion U.S. dollars, and Aave’s total lock-up value TVL is close to 8.2 billion U.S. dollars.”

… a comentat jurnalistul chinez Colin Wu.

Polygon e un startup indian care a reușit să atragă investitori importanți. Un exemplu în acest sens ar fi miliardarul Mark Cuban. Moneda rețelei, MATIC, a ajuns de asemenea în index-ul Bitwise 10 Large Cap Crypto Index săptămâna trecută. 

Acesta este un fond care urmărește progresul a 10 cryptomonede considerate ”investiții sigure.” Fondul își propune să ofere posibilitatea de expunere pe piața crypto clienților care nu vor să cumpere în mod direct aceste monede.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *