fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,568.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,395.09-1.63%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.69-0.91%

O companie din domeniul medical acceptă Bitcoin ca plată pentru teste COVID

 

Progressive Care a anunțat pe 4 iunie că va începe să accepte Bitcoin ca metodă de plată pentru testele rapide de COVID-19, în toate locațiile sale.

CEO-ul companiei, Alan Jay Weisberg, a anunțat că decizia a fost luată pentru a ajuta turiștii care vizitează SUA din moment ce utilizarea banilor cash continuă să scadă.

”It also allows those with an alternative view of payment systems to get the testing services they require as we strive to maintain a shield against a fresh resurgence of this terrible virus.”

… a comentat acesta. Decizia pare totuși să fi fost influențată și de recenta conferință ținută la Miami. Din moment ce participanților li s-a cerut să prezinte un test negativ la intrare, inițiativa a venit în ajutorul multora.

Compania a mai lansat și un sistem bazat pe coduri QR, pentru a eficientiza procesul de plată și a face mai ușor pentru clienți să primească rezultatul testului.

PharmcoRX, un subsidiar al firmei mamă, a fost printre primele farmacii care au început să accepte crypto pentru plăți încă din 2018 și continuă să ofere această metodă de plată alternativă pentru mai multe servicii legate de pandemie.

Piața crypto se străduiește să-și revină în urma crash-ului de luna trecută care a dus la scăderea market cap-ului total al pieței cu 500 de miliarde de dolari, de la cele 2 trilioane pre-crash. 

În timp ce speculații cu privire la planurile Tesla cu cele 1.5 miliarde de dolari în Bitcoin în posesie și noile restricții impuse de guvernul chinez asupra crypto mining continuă să circule, Bitcoin continuă să fie adoptat în din ce în ce mai multe industrii.

Prețul BTC este acum în jurul valorii de 36,500 de dolari.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *