fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,677.00-4.27%
  • ethereumEthereum$3,093.02-5.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.55-5.45%

Utilizatorii din SUA ar putea cumpăra și vinde Bitcoin cu numerar, în locații fizice

 

Oficiali ai Moneygram International Inc. și Coinme, un exchange licențiat de tip crypto-to-cash în SUA, au anunțat realizarea unui parteneriat care își propune să…

 

”enable the cash funding and payout of digital currency purchases and sales.”

 

Moneygram este un lider global al plăților internaționale P2P (Peer-to-Peer) și al transferurilor de bani, punând la dispoziție serviciile sale pentru peste 150 de milioane de oameni de pe glob, în ultimii 5 ani.

Coinme este un exchange crypto și operator de ATMs care administrează la momentul actual peste 20,000 de locații fizice în care se poate vinde și cumpăra Bitcoin folosind numerar, prin intermediul parteneriatelor cu Coinstar și Moneygram.

Colaborarea va aduce Bitcoin în mii de noi astfel de locații în SUA, cu planuri de a extinde operațiunile pe plan internațional în a doua jumătate a anului 2021, conform oficialilor celor două companii.

În anunțul oficial, aceștia au mai adăugat:

 

”The Moneygram and Coinme integration will provide a fast and easy way for customers to purchase bitcoin with cash and withdraw bitcoin holdings in cash.”

 

Inițial, serviciul va fi disponibil în anumite locații stabilite de Moneygram în SUA, pe parcursul următoarelor săptămâni. 

Mai târziu, cele două companii plănuiesc să adauge și mai multe țări și cryptomonede în acest program.

Conform site-ului oficial Coinme, serviciul este disponibil în 12,000 de locații Moneygram.

Oficialii companiilor au precizat că acest serviciul este special conceput pentru investitorii care ar fi interesați de Bitcoin și vor să intre în acest sector pentru prima dată.

Acest parteneriat oferă acces Moneygram unui întreg nou sector de clienți, aceștia fiind pionierii modelului crypto-to-cash prin parteneriatul cu Coinme care va permite conectarea Bitcoin cu monedele locale, a declarat CEO-ul Moneygram, Alex Holmes.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *