fbpx
  • bitcoinBitcoin4.29%
    $26,821.00
  • ethereumEthereum3.21%
    $1,874.91
  • elrond-erd-2MultiversX-0.67%
    $36.23

Unstoppable Domains se mută pe Polygon pentru a scăpa de gas fees Ethereum

unstoppable domains

Compania ce se ocupă cu nume de domenii blockchain, Unstoppable Domains, a anunțat astăzi, 16 noiembrie, că utilizatorii interesați de minting-ul unui domeniu NFT nu vor mai fi nevoiți să plătească gas fees. Acest lucru se datorează finalizării primei faze de migrare a protocolului pe Polygon.

Inițial, protocolul utiliza blockchain-ul Zilliqa, trecând mai apoi pe Ethereum și acum pe Polygon. Reamintim aici că gas fees pentru minting-ul unui singur domeniu pe Unstoppable Domains prin intermediul Ethereum puteau ajunge și la 100 de dolari.

De asemenea, spre deosebire de alte NFT-uri care sunt asociate cu conținut multimedia ca imagini, gif-uri sau animații, domeniile NFT sunt doar domenii normale care există pe un blockchain (ne gândim aici la nume cum ar fi cryptonita.ro).

Cei de la Unstoppable spun că există acum peste 1.5 milioane de astfel de nume. Utilizatorii interesați pot alege să cumpere domenii care se termină în .crypto, .nft, .dao, .bitcoin și .blockchain, printre altele.

Odată cu mutarea pe Polygon, echipa plănuiește să ofere suport pentru managementul de domenii, dar și soluții pentru a-i ajuta pe cei ce au mintat deja domenii pe Zilliqa și Ethereum să treacă la Polygon.

Până la sfârșitul lunii noiembrie, userii vor putea să-și creeze domenii pe Polygon folosindu-se de adresele lor crypto, dar și să adauge funcționalități cum ar fi galerii de NFT și link-uri social media.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *