fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,619.004.15%
  • ethereumEthereum$3,486.552.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$36.002.77%

zkSync anunță relansarea rețelei de testare zkSync 2.0

zkSync, o soluție populară de scalare Layer 2 pe blockchain-ul Ethereum, a anunțat relansare rețelei de testare zkSync 2.0 pe Twitter luni, 10 octombrie 2022. Compania a promis, de asemenea, că va partaja informații actualizate odată ce noile upgrade-uir vor fi finalizate și gata de lansare

Conform soluției de scalare de pe Ethereum, zkSync 2.0 este setat să reseteze tot istoricul tranzacțiilor, inclusiv soldurile active. Upgrade-ul va cere creatorilor și dezvoltatorilor  să repoziționeze contractele existente. Platforma de scalare a subliniat, de asemenea, că funcționalitățile de upgrade ale zkSync 2.0 nu vor afecta operațiunile și specificațiile zkSync 1.0

Potrivit unui tweet de la platforma de scalare Ethereum Layer 2, zkSync 2.0 este destinat să fie lansat cândva în viitor, data estimată fiind 28 octombrie. La lansarea oficială, zkSync 2.0 va îmbunătăți și va avansa securitatea, precum și scalarea pentru Ethereum. Proiectul a postat tweet-ul pe 3 octombrie, afirmând că compania a estimat că zkSync 2.0 se va alătura rețelei principale în 25 de zile de la data postării.

Rapoartele despre progresul în producția zkEVM și zk Rollup nu sunt clare. Compania s-a adresat întregii comunități crypto , inclusiv dezvoltatorilor și creatorilor Ethereum cu multă așteptare, declarând că echipa a fost încântată de pașii masivi pe care îi făcea comunitatea pentru a-și îndeplini obiectivele și pentru a-și continua creșterea.

Pe postarea de pe Twitter, platforma de scalare a oferit actualizări semnificative cu privire la rețea. Aceste actualizări au inclus o colaborare a zkSync cu RampNetwork, o platformă care conectează tehnologia blockchain cu instituțiile bancare folosind API-uri  deschise.

Pe thread , zkSync explică că va beneficia de soluțiile de on și off-raming existente în ecosistemul RampNetwork. Rezultatul colaborării va fi o piesă crucială care va revoluționa viitorul platformei de contractare inteligentă Ethereum.

O altă actualizare majoră evidențiată este parteneriatul zkSync cu bobg.info. Potrivit tweet-ului, colaborarea va asigura dezvoltarea unor servicii de management care vor sprijini extinderea nu numai a zkSnyc 2.0, ci și a proiectelor viitoare dezvoltate pe ecosistemul zkSync.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *