fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,540.004.01%
  • ethereumEthereum$3,486.272.52%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.911.38%

Ethereum Shanghai update – detalii despre mult așteptata actualizare

Actualizarea Ethereum Shanghai, foarte anticipată de utilizatorii Ethereum, urmează să aducă schimbări semnificative mecanismului de consens proof-of-stake în martie 2023. Această actualizare va permite validatorilor și părților interesate să elimine activele din lanțul de semnalizare, ceea ce anterior nu era posibil după fuziune. Staking-ul minim de 32 ETH este acum posibil fără a fi nevoie de putere computațională mare, iar utilizatorii își vor putea retrage activele puse la stake.

Această actualizare este esențială, deoarece staked ETH reprezintă aproape o șase din oferta totală a tokenului, cu o valoare actuală de piață de peste 26 de miliarde de dolari. Lichiditatea crescută rezultată din funcția de retragere poate face ca staking-ul pe ETH să fie mai actractiv pentru utilizatori, crescând potențial cererea pentru token.

Impactul upgrade-ului asupra prețului ETH este un motiv de îngrijorare, având în vedere că 13,81% din toate monedele ETH sunt staked la momentul redactării acestui articol. Proporția de tokenuri staked din oferta totală este un lucru urmărit pentru mulți cumpărători și vânzători.

Upgrade-ul Ethereum Shanghai este un pas semnificativ în mișcarea Ethereum către un sistem Proof of Stake pe deplin operațional, oferind caracteristici esențiale pentru utilizatori. Oricine are acces la ETH ar beneficia de upgrade și de ceea ce oferă acesta, chiar dacă posibilele sale efecte asupra pieței rămân imprevizibile.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *