fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,231.09-1.91%
  • ethereumEthereum$1,174.22-3.36%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.43-2.93%

Un partener cheie al Binance suspendă depunerile și retragerile de fonduri pe exchange

binance probleme

Provider-ul global de plăți Clean Junction, a anunțat că a luat decizia de a opri plățile făcute către exchange-ul crypto Binance. Conform lui Adam Samson de la Financial Times, decizia a fost luată pe fondul fricțiunii dintre exchange și autoritatea financiară britanică FCA.

Clean Junction are autorizație de funcționare din partea FCA, iar oficialii companiei au anunțat că plănuiesc să coopereze cu autoritatea din UK, în ceea ce privește măsurile luate împotriva Binance.

Spre sfârșitul lunii iunie, autoritatea a trimis o notificare celor de la Binance Markets Limited (BML), spunând că firma trebuie să-și stopeze activitățile pe teritoriul țării. Ca răspuns, oficialii exchange-ului au declarat că BML e o entitate separată și că serviciile oferite de platformă nu vor înceta.

Un comunicat de presă din partea celor de la Clean Junction spune că firma suspendă plățile făcute în lire sterline și euro. Depunerile și retragerile vor fi de asemenea sistate.

Provider-ul de plăți nu e singurul care a luat o astfel de decizie. Săptămâna trecută, exchange-ul crypto a suspendat depunerile realizate prin intermediul SEPA (Single Euro Payments Area).

Deși oficialii Binance spun că mișcarea e temporară, utilizatorii din cele 36 de țări care utilizează SEPA nu au putut transfera bani pe exchange. Barclays, o bancă britanică, și-a anunțat anterior clienții că nu vor mai putea utiliza carduri de credit sau debit pentru a face plăți către Binance.

Pe lângă Marea Britanie, autoritățile din Thailanda și Japonia au emis avertizări scrise similare. Conform Wall Street Journal, există un grup de peste 700 de traderi care au început o colaborare cu un avocat francez pentru a da în judecată Binance cu privire la pierderile suferite.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *