fbpx
  • bitcoinBitcoin0.03%
    $22,972.00
  • ethereumEthereum-1.63%
    $1,580.85
  • elrond-erd-2MultiversX-0.85%
    $43.51

Un manager de asset-uri important va angaja personal nou

fidelity

Fidelity Digital Assets, managerul de asset-uri despre care e vorba, plănuiește să-și extindă forța de muncă pe fondul cererii mari de servicii crypto din partea clienților instituționali.

Conform celor de la Bloomberg, firma plănuiește să angajeze aproape 100 de oameni în Dublin, Boston și Salt Lake City, o creștere cu aproape 70% a echipei.

Directorul companiei, Tom Jessop, a declarat într-un interviu că firma plănuiește să lanseze noi produse și să acopere și alte cryptomonede, pe lângă Bitcoin.

”[Last year] was a real breakthrough year for the space, given the interest in Bitcoin that accelerated when the pandemic started. We’ve seen more interest in Ether, so we want to be ahead of that demand.”

… a afirmat acesta. La momentul actual, Fidelity Digital Assets oferă servicii de custodie și trading, printre altele, însă doar pentru Bitcoin. Totuși, directorul companiei a sugerat că acest lucru se va schimba în curând.

În noiembrie 2020, compania a angajat peste 20 de ingineri pentru a ajuta la dezvoltarea serviciilor sale crypto. Din decembrie același an, Fidelity permite clienților săi să împrumute fiat cu colateral în Bitcoin, serviciu posibil printr-un parteneriat cu BlockFi.

Fidelity Digital Assets oferă însă astfel de servicii doar investitorilor instituționali cum ar fi hedge funds, manageri de fonduri și intermediari de piață

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *