fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,928.933.87%
  • ethereumEthereum$1,271.427.23%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.291.29%

Un hacker a furat 3,3 milioane de dolari folosind adresele Ethereum ale lui Profanity

Adresele Ethereum create prin intermediul Profanity au fost atacate de un hacker ce a reuşit să fure 3,3 milioane de dolari. ZachXBT a fost cel care a urmărit activitatea hackerului şi a informat despre acest atac. Din fericire, tweetul său a ajutat un utilizator să economisească 1,2 milioane de dolari în cripto și NFT de la hackerul care a avut acces la portofelul său. Totuşi, fondurile au fost epuizate chiar și după ce 1inch a avertizat utilizatorii despre descoperirea unei vulnerabilități severe care punea în pericol milioane de dolari.

Profanity este un instrument popular și foarte eficient cu ajutorul căruia utilizatorii pot crea milioane de adrese pe secundă. Cu toate acestea, nici procedura folosită de Profanity pentru a genera adresele nu a fost perfectă și a fost susceptibilă la atacuri.

Între timp, unul dintre dezvoltatorii Profanity, care poartă pseudonimul „johguse” pe Github, a spus că a „abandonat” proiectul în urmă cu câțiva ani.

„Acest proiect a fost abandonat de mine acum câțiva ani. Mi-au fost aduse la cunoștință problemele fundamentale de securitate în generarea cheilor private. Recomand cu tărie să nu utilizați acest instrument în starea sa actuală. Acest depozit va fi în curând actualizat în continuare cu informații suplimentare cu privire la această problemă critică.” a transmis johguse.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *