fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,223.000.41%
  • ethereumEthereum$2,023.66-0.18%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.21-2.30%

Tranzacțiile mari ETH către exchange-uri provoacă temeri pe piață

Fuziunea Ethereum este la doar două zile distanță, în funcție de ajustarea dificultății, iar sentimentele în jurul ETH în acest timp este unul mixt. Cele mai multe dintre acestea au fost pe partea optimistă, dar unele lucruri care au avut loc pe piață au început să declanșeze un sentiment negativ din partea investitorilor. În cea mai mare parte, acestea au fost tranzacții mari cu balene mutate către exchange-uri, provocând temeri că ar putea exista depozite masive pe drum.

Prima tranzacție care a stârnit sprâncene a fost un total de 150.811 ETH, care a fost mutat dintr-un portofel necunoscut într-un alt portofel necunoscut, care a fost ulterior identificat ca fiind mutat de la schimbul OKEx la Binance. La momentul tranzacției, valoarea în dolari a tranzacției era de 259,78 milioane USD. În timp ce acest lucru nu ar fi fost o problemă în sine, ar urma rapid alte tranzacții mari către bursele centralizate.

Alți 29.879 ETH în valoare de 51,47 milioane USD au fost apoi transferați dintr-un portofel necunoscut la bursa OKEx. Următoarea tranzacție a transportat 119.515 ETH în valoare de 207,6 milioane USD dintr-un portofel necunoscut către bursa Binance. 

22.397 ETH în valoare de 38,56 milioane USD au fost apoi transferați de la Bitfinex într-un portofel necunoscut. În timp ce o altă tranzacție mare de 37.499 ETH în valoare de 64,57 milioane USD a fost transferată dintr-un portofel necunoscut într-un alt portofel necunoscut. Toate aceste tranzacții au avut loc în decurs de o oră, stârnind zvonuri despre o descărcare după finalizarea fuziunii Ethereum.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *