fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,798.00-1.06%
  • ethereumEthereum$1,613.10-1.31%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.572.80%

Transformarea MultiversX: de la Metaverse la Blockchain, AI și Metaverse

Pe fondul unei lumi în schimbare accelerată, MultiversX încearcă să traseze direcțiile viitorului tehnologic. Vineri, într-un videoclip publicat pe Youtube, Beniamin Mincu, unul dintre liderii proiectului, a dezvăluit o serie de actualizări importante, viitoarele obiective și strategii menite să accelereze în continuare creșterea MultiversX și să o poziționeze ca lider în noul context tehnologic al Blockchain, AI și Metaverse.

“Nu ne mai limităm la Metaverse”

În ciuda potențialului uriaș al Metaversului, recent, MultiversX și-a diversificat interesul, concentrându-se pe blockchain, AI și Metaverse. Schimbarea nu este surprinzătoare, având în vedere că eforturile unei companii gigantice ca META, care deține Facebook, de a construi un Metaverse, s-au soldat cu pierderea a miliarde de dolari.

#MultiversX: evoluția și perspectivele

Din momentul lansării sale, MultiversX a trecut prin numeroase etape de dezvoltare și inovație, cu misiunea de a explora potențialul tehnologiei blockchain. În plus, echipa proiectului susține că blockchain-ul ar putea fi considerat un nou tip de computer capabil să proceseze tranzacții și programe în mod transparent și sigur. În pofida anumitor limitări ale multor blockchains, cum ar fi viteza de procesare redusă, consumul de energie și scalabilitatea redusă, MultiversX a reușit să creeze o rețea blockchain descentralizată, proiectată pentru performanță la scară de internet.

În ceea ce privește AI, progresele în domeniu au transformat în mod radical interacțiunea umană, productivitatea și progresul. Cu toate acestea, există o provocare majoră: validarea informațiilor. Pentru a combate problema informațiilor false, MultiversX propune o soluție de validare prin intermediul blockchain-urilor.

Strategia de creștere a #MultiversX

MultiversX vizează creșterea continuă a ecosistemului său, investind semnificativ în dezvoltarea de servicii, aplicații și valoare. Protocolul de bază  constituie baza arborelui tehnologic. Această arhitectură le permite să proceseze peste 100.000 de tranzacții pe secundă, la costuri minime și cu o descentralizare semnificativă, având 3200 de validatori la nivel global.

Adoptarea la nivel mondial a EGLD

Cu privire la EGLD, #MultiversX subliniază că există doar 31,4 milioane de $EGLD, iar cu o populație de 8 miliarde de oameni, oferta este limitată la aproximativ 0.0031 sau 0.0039 per persoană, sugerând un potențial mare de creștere și adoptare pe scară largă.

Progresul #MultiversX și următorii pași

MultiversX urmează o strategie de creștere intensă în urmatoarea perioadă ( 1000 days hypergrowth), incluzând numeroase întâlniri lunare și colaborări. Fondatorii se angajează să asiste la conferințe globale și să colaboreze cu liderii de opinie din industrie. În plus, #MultiversX a început să răspândească tokenii ESDT pe diverse platforme, exchange-uri și aplicații. Totodată, în viitorul apropiat, echipa planifică să organizeze mai multe evenimente de tip hackathon cu premii substanțiale.

Concluzie

MultiversX demonstrează o ambiție continuă de a explora și exploata potențialul tehnologiilor blockchain, AI și Metaverse. Cu o strategie de creștere bine definită și un ecosistem în continuă dezvoltare, MultiversX își consolidează poziția ca un actor important în evoluția viitoare a tehnologiei. În acest context, adopțiunea și creșterea monedei EGLD ar putea avea un impact semnificativ asupra ecosistemului global crypto. Cu toate acestea, evoluția MultiversX și adoptarea largă a EGLD vor depinde în mare măsură de modul în care acestea vor reuși să depășească provocările tehnologice existente și să navigheze în peisajul dinamic al reglementărilor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *