fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,303.000.33%
  • ethereumEthereum$3,567.574.01%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.192.48%

Succes răsunător pentru Proiectul NFT Onelife Rally în colaborare cu ZoidPay: Colectia, vândută în mai puțin de o oră

O nouă lansare cu succes în lumea NFT-urilor de pe MultiversX. Proiectul Onelife Rally, rezultat al colaborării incitante cu ZoidPay, a atras atenția colecționarilor deopotriva prin valoarea sa artistică, cât și prin utilitatea practică.


 

Colecția NFT Onelife Rally: Mai mult decât artă digitală

Fiecare element al colecției Onelife Rally NFT a fost conceput să permită posesorilor să se bucure de beneficii reale în cadrul ecosistemului ZoidPay și în lumea palpitantă a competițiilor de rally. Printre aceste beneficii se numără: Cashback pe fiecare cumpărătură făcută prin SuperApp ZoidPay, posibilitatea de a primi un Shopping Pool, și acces timpuriu la colecția digitală Mutants.

De la posesor de NFT la participant la rally

Deținerea unui NFT Onelife Rally nu aduce doar beneficii în ecosistemul ZoidPay, dar oferă și o serie de avantaje direct legate de competițiile de rally. Printre acestea se numără: acces privilegiat la evenimente rally, reduceri exclusive pe produsele rally, șanse de a cunoaște personalități renumite din lumea rally și colecționarea de obiecte memorabile legate de istoria competițiilor de rally.

Colecția NFT Onelife Rally: Sold out în mai puțin de o oră

Lansarea a avut un succes răsunător, colecția NFT Onelife Rally fiind vândută în întregime în mai puțin de o oră de la lansare. Cei 555 de posesori de NFT-uri Onelife Rally sunt acum parte dintr-o comunitate exclusivistă, ce îmbină pasiunea pentru artă digitală cu adrenalina competițiilor de rally.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *