fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,174.000.34%
  • ethereumEthereum$2,023.10-0.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.18-1.90%

MultiversX îmbunătățește securitatea portofelelor digitale cu noua funcționalitate ‘Guardians’

Protecția portofelelor digitale împotriva fraudelor este acum întărită prin noua caracteristică Guardians, lansată de MultiversX.

O nouă dimensiune a securității blockchain

Compania MultiversX face un pas important spre popularizarea tehnologiei blockchain prin simplificarea drastică a experienței utilizatorului și depășirea obstacolelor de inițiere. Solutia propusă de companie este caracteristica Guardians, un nou strat de securitate care oferă o protecție suplimentară pentru conturile utilizatorilor. Guardians funcționează ca un co-semnatar de încredere, oferind o implementare cu semnătură multiplă la nivel de protocol.

Concursul “The Great Heist”

Pentru a testa noua caracteristică, MultiversX organizează un concurs cu premii în valoare de 20.000 de dolari, începând din 22 mai până la 29 mai. Concursul se desfășoară pe rețeaua publică de test MultiversX cu fonduri de test. Participantii sunt încurajați să fure fraza secretă publicată și să o folosească pentru a prelua controlul asupra portofelului virtual protejat de Guardians. Competiția este împărțită în trei categorii: Securitate, Contribuție și Creativitate.

Importanța noii caracteristici

Prin intermediul acestei caracteristici, tranzacțiile utilizatorului vor fi acceptate și procesate de rețeaua blockchain numai dacă acestea au atât semnătura utilizatorului cât și semnătura Guardians. Potrivit unui raport al Federal Trade Commission, peste 1 miliard de dolari au fost pierduți în escrocherii crypto în 2021-2022. Prin introducerea caracteristicii Guardians, MultiversX își propune să schimbe această situație.

Pentru mai multe detalii despre caracteristica Guardians și modul în care funcționează, accesați: https://docs.multiversx.com/developers/guard-accounts

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *