fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,432.001.72%
  • ethereumEthereum$2,036.910.93%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.50-0.52%

Sequoia Capital își reduce investiția în FTX la 0 dolari

într-un tweet de pe 10 noiembrie, Sequoia Capital a anunțat că investiția sa de 210 de milioane de dolari în FTX a fost redusă la 0.

„În ultimele zile, o criză de lichiditate a creat un risc foarte mare de solvabilitate pentru FTX. Natura și amploarea completă a acestui risc nu sunt cunoscute în acest moment. Pe baza înțelegerii noastre actuale, ne reducem investiția la 0 dolari.” a anunțat compania.

Sequoia Capital a clarificat că are o expunere importantă în compania lui SBF. Global Growth Fund III (GGFIII) este singurul fond privat cu expunere la FTX.com și FTX US. În plus, FTX „ nu este o poziție de top zece în fond”, cu o bază de cost de 150 de milioane de dolari reprezentând mai puțin de 3% din totalul fondului de capital.

Sequoia și alți membri ai unui consiliu consultativ FTX au avut o convorbire cu CEO-ul FTX, Sam Bankman-Fried. Cu toate acestea, datele detaliate ale bilanțului nu au fost împărtășite niciunui investitor. În plus, alți investitori caută să-și anuleze investițiile în FTX. Exchange-ul a fost evaluat la 32 de miliarde de dolari după ultima strângere de fonduri din acest an.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *