fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,610.000.30%
  • ethereumEthereum$3,510.22-0.36%
  • elrond-erd-2MultiversX$34.00-0.32%

Majoritatea tokenurilor pe Binance sunt în scădere, spune un cercetător SwissBorg

Tokenurile de pe Binance sunt în cădere liberă. Aceasta este concluzia unui raport recent realizat de cercetătorul “tradetheflow” de la SwissBorg.

Decline Semnificative

Mai mult de 80% din noile listări de tokenuri pe Binance în ultimele șase luni sunt în scădere față de data listării, potrivit analizei SwissBorg. Un exemplu notabil este AEVO, susținut de Coinbase Ventures, Pantera Capital, Paradigm și Dragonfly, care a scăzut cu 68% de la listarea sa pe Binance din 13 martie. Alte tokenuri, precum AXL și W, de asemenea susținute de investitori de renume, au pierdut mai mult de jumătate din valoare în ultimele două luni.

Excepțiile și Motivele

Singurele excepții majore au fost memecoinurile precum MEME și WIF, care au beneficiat de un impuls continuu în popularitate în acest an. De asemenea, JUP și JTO au crescut datorită entuziasmului din jurul Solana, iar ORDI, care nu a avut susținere din partea marilor firme de investiții, a performat mai bine.

Critici Ascuțite

Cercetătorul “tradetheflow” critică dur actuala situație, spunând că multe dintre noile listări de pe Binance sunt susținute de investitori de top și sunt lansate la evaluări exorbitante. Valoarea medie diluată complet la data listării pe Binance depășește 4,2 miliarde de dolari, unele ajungând chiar la 11 miliarde de dolari. El subliniază că adesea aceste proiecte nu au utilizatori reali sau o comunitate puternică în spate.

Concluzii Negre

În opinia sa, aceste tokenuri reprezintă mai degrabă o oportunitate pentru insideri de a-și retrage câștigurile pe seama investitorilor de retail, care nu au acces la oportunitățile de investiții timpurii. “În multe feluri, jocul este trucat și această meta actuală nu este benefică pentru crypto. Departe de a fi astfel,” a adăugat tradetheflow, considerând că această situație este “nesustenabilă” și discreditează industria crypto.

Articolul Precedent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *