fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,879.913.54%
  • ethereumEthereum$1,266.776.78%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.111.12%

Rundă de finanțare de 50 de milioane de dolari pentru Veefriends

Firma de capital de risc a16z a declarat că susţine o rundă de 50 de milioane de dolari pentru proiectul de NFT-uri deţinut de Gary Vee. Veefriends a fost lansat în mai 2021, având un real success. Proiectul intenţionează să folosească capitalul pentru a-şi extinde proprietatea intelectuală atât pe platformele fizice cât şi pe cele digitale, cuprinzând cele 283 de personaje Veefriends. Totodată, proiectul intenţionează să se extindă şi să facă noi angajări.

Chris Lyons, partener general la Andreessen Horowitz, a postat pe Twitter detalii suplimentare despre sprijinul companiei sale pentru „compania Web3 în creștere”.

Colecţia Veefriends a adunat peste 200.000 de ETH în vânzări şi se afla în top 30 colecţii cu cel mai mare volum de tranzacţionare pe OpenSea. O colecție spin-out, VeeFriends Series 2, a fost lansată cu personaje noi la începutul acestui an. O parte din utilitatea celei de-a doua colecții este un joc de cărți de colecție.

De asemenea, A16z a condus recent o rundă inițială de 25 de milioane de dolari pentru a finanța lansarea Co: Create, un nou protocol care intenționează să sprijine creșterea proiectelor NFT și să le permită să-și lanseze propriile token-uri native. VaynerFund, fondul de investiții al lui Vaynerchuk, a fost și investitor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *