fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,134.491.57%
  • ethereumEthereum$1,288.071.61%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.771.66%

Robert Kiyosaki investește în conserve de ton

Celebrul autor al cărţii “Tata bogat, Tata sărac” este un susţinător al ideii în care lumea va intra într-o perioadă de deficit alimentar.

Într-un tweet publicat luni, Kiyosaki susţine că:

“Cea mai bună investiţie: conservele de ton. Inflaţia va exploda în curând. Cea mai bună investiţie sunt conservele de ton şi fasole. Nu veţi putea mânca aur, argint sau Bitcoin. Puteţi mânca în schimb conserve de ton şi fasole, cel mai important lucru fiind hrana de zi cu zi. O altă problemă este foametea globală. Investeşte într-o soluţie. Ai grijă de tine.”

Autorul susţine că lumea se va confrunta cu cele mai mari provocări economice de la al Doilea Război Mondial încoace. El îşi sfătuia deja urmăritorii să înceapă să strângă provizii alimentare, declarând:

“Liderii disperați vor face lucruri disperate. Vine războiul mondial? Doamne, miluiește-ne pe noi. Aprovizionați-vă cu aur, argint, bitcoini, mâncare, arme și muniție.”

Totuşi, Kiyosaki este un susţinător Bitcoin încă din anul 2018. Acesta a numit Bitcoin ca fiind moneda oamenilor iar dolarul fiind o farsă.

“Cred că Bitcoin este o idee grozavă. Astăzi vorbesc despre trei tipuri de bani: unul este banul lui Dumnezeu, adică aurul și argintul. Vor fi aici când gândacii vor dispărea. Al doilea sunt banii guvernamentali, dolarul, euro… bani fiat. Există și banii oamenilor, care sunt monezi cibernetice. Dolarul american este o înșelătorie. Cred că asistăm la sfârșitul dolarului. Asta spun eu.”

În 2021, când prețul Bitcoin era de 37.000 de dolari, Kiyosaki a spus că dacă va scădea la 27.000 de dolari, va începe să cumpere şi el.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *