fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.79%
    $22,808.00
  • ethereumEthereum-4.01%
    $1,566.13
  • elrond-erd-2MultiversX-5.56%
    $42.42

Ripple va lansa “un hub de lichiditate” pentru firmele crypto

ripple

Cei de la Ripple au anunțat lansarea unui serviciu special pentru companiile financiare care le-ar permite clienților săi să realizeze activități de crypto trading. Noul serviciu se numește ”Liquidity Hub” (LH), iar lansarea sa a fost anunțată prin intermediul unui blog post publicat pe 9 noiembrie.

Companiile interesate de serviciu vor căpăta practic acces la asset-uri digitale prin intermediul mai multor provideri de tip exchange-uri centralizate, MMs (Market Makers) și exchange-uri de tip OTC (Over-The-Counter). LH va deveni disponibil în 2022.

Cryptomonedele disponibile inițial vor fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash și Ripple (XRP) – în funcție de locație, după cum se precizează în anunțul oficial. Cei de la Ripple au anunțat că vor extinde această gamă de opțiuni, incluzând alte monede și chiar NFT-uri.

Managerul general RippleNet, Asheesh Birla, a declarat că firma utiliza deja această tehnologie de doi ani pentru a oferi servicii de tip ODL (On-Demand Liquidity) pentru clienții săi. Primul partener al Liquidity Hub va fi Coinme, o companie licențiată ce produce bancomate Bitcoin în SUA.

Oficialii Ripple au anunțat de asemenea planuri de a oferi staking și servicii de investiții. Birla a explicat că acest aspect este următorul pas natural după ce clienții Ripple vor cumpăra Ethereum.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *