fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,215.001.37%
  • ethereumEthereum$3,564.435.25%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.133.13%

Revolut lansează funcția de staking pentru criptomonede

Revolut, aplicația financiară globală cu peste 25 de milioane de clienți, a lansat cel mai nou instrument pentru entuziaștii din industria crypto : Staking. Această funcționalitate este disponibilă pentru clienții din Regatul Unit și din Spațiul Economic European (EEA), inclusiv România.

Prin intermediul serviciului de staking, clienții pot obține recompense când investesc în criptomonede prin intermediul Revolut. Aceasta este valabilă pentru Ethereum, Cardano, Polkadot și Tezos și poate fi extinsă la alte tokenuri din portofoliul Revolut, care cuprinde aproape 100 de criptomonede.

Recompensele diferă în funcție de fiecare token. ETH are momentan un APY de 2.99% , recompensele sunt plătite săptămânal și acestea sunt puse la restake în mod automat. Totuși, funcția de unstake este temporar indisponibiliă, până la finalizarea upgrade-ului Ethereum, estimat în prima parte a anului 2023. Polkadot oferă un APY de 11,65%, recompensele sunt plătite la fiecare două zile dar fondurile vor fi blocate pentru 29 zile după unstake.

Recompensele se acordă în criptomonede native și reprezintă o modalitate de a obține venituri passive. Clienții pot folosi criptomonedele deținute sau pot cumpăra tokenuri pentru a participa la Staking. Procesul este simplu și sigur, cu fondurile puse la păstrare la parteneri de încredere.

„Anul trecut, Revolut a depășit mai multe borne importante în evoluția pe piața cripto: ne-am dublat numărul de tokenuri disponibile pentru tranzacționarea în aplicație, apropiindu-ne de 100 de criptomonede, am lansat noi produse ca Learn & Earn, care le permite utilizatorilor să își testeze cunoștințele despre cripto și să câștige recompense în criptomonede pentru efortul de a învăța, am introdus Pay with Crypto, care le permite clienților să folosească soldul în criptomonede pentru achizițiile de zi cu zi și am dat acces la tranzacțiile cu cripto clienților din segmentul business. Expansiunea noastră internațională a continuat cu lansarea produsului Criptomonede în Singapore, precum și cu obținerea
autorizațiilor de la instituțiile de reglementare a domeniului din Regatul Unit, Spania și Cipru.
În 2023, ambiția noastră este să depunem de două ori mai multe eforturi decât în 2022 pentru a lansa și mai multe produse și pentru a ne extinde global. Pe lângă planurile de optimizare continuă a produselor, ne dorim să ajutăm clienții să obțină cât mai mult de la criptomonedele lor prin noi funcționalități precum retragerile, depozitele sau acumularea de
randamente superioare prin Staking. Funcționalitatea Staking este primul proiect important din planul nostru pentru 2023 și suntem încântați să le putem oferi acum clienților posibilitatea de a-și spori fondurile deținute în aplicația noastră”, a declarat Emil Urmanshin, Crypto General Manager la Revolut.

Prin intermediul funcției de staking, clienții pot prelungi perioada de păstrare, capitaliza recompensele, folosi criptomonedele pentru plăți sau le pot transfera sau vinde. Revolut continuă să se concentreze pe simplificarea procesului de crypto și pe susținerea clienților săi în acest domeniu în continuă evoluție.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *