fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,241.001.18%
  • ethereumEthereum$3,563.344.77%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.163.16%

Binance România anunță lansarea unui serviciu de taxe și perechea BTC/RON

În cadrul evenimentului Binance Meetup Cluj, avut loc ieri, 7 februarie, Ilie Pușcaș, Country Manager Binance, a anunțat noi servicii și funcții pentru utilizatorii din România. Binance Tax va fi lansat în curând pentru a-i ajuta pe utilizatori în calcularea impozitului pentru criptomonede într-un mod rapid și ușor. Soluția va fi disponibilită tuturor clienților Binance în mod gratuit.

Instrumentul poate suporta raportarea a până la 100.000 de tranzacții și este disponibil în prezent pentru utilizatorii din Canada și Franța.  Noul instrument își propune să simplifice calculul câștigurilor și pierderilor pe tot parcursul anului, ceea ce poate fi un proces complicat  pentru comercianții frecventi care pot avea mii de tranzacții de urmărit. Cu doar un singur clic, utilizatorii își vor putea importa tranzacțiile Binance și pot obține o estimare a obligațiilor lor fiscale conform jurisdicției din România.

O altă noutate prezentată de Ilie în cadrul evenimentului a fost lansarea perechii de tranzacționare BTC/RON. Odată cu lansarea acestei perechi, vor exista și competiții de trading cu RON și BTC și multe alte premii pentru utilizatorii care decid să facă trading pe piața spot cu RON.

Binance România promite  lansarea mai multor campanii locale și suport pentru educația financiară din România. Totodată, aceștia lucrează pentru integrarea produselor Binance și BNB cu afacerile și comercianții locali.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *