fbpx
  • bitcoinBitcoin2.31%
    $28,826.00
  • ethereumEthereum0.30%
    $1,818.98
  • elrond-erd-2MultiversX-2.15%
    $43.50

Rapid semnează un parteneriat cu Binance

Binance a devenit partener al clubului FC Rapid Bucureşti. Nu au fost transmise public alte detalii financiare ale înţelegerii dar Rapid şi Binance au planuri mari pentru România şi fotbalul românesc, plănuind multe surprize pentru suporteri.

„Ne face place să începem colaborarea cu Binance. Le mulțumesc pentru energia, bucuria și deschiderea pe care ne-au arătat-o pentru a dezvolta piața de crypto din România. Le vom oferi tot sprijinul nostru celor de la Binance pentru a educa segmentul tânăr. Prin parteneriatul cu Binance, Rapid întră într-o nouă eră prin care deschidem drumuri către oportunități moderne. Sunt convins că împreună vom face lucruri extraordinare!’” a declarat Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid.

Nu este singura echipă sponsorizată de Binance. Platforma are un contract de parteneriat inclusiv cu celebrul Cristiano Ronaldo. Acest parteneriat are rolul de a conecta fanii lui Ronaldo cu tehnologiile Web3 şi NFT-uri. Mai mult de atât Binance are parteneriate în fotbal cu Lazio Roma și FC Porto, Paulistão Sicredi în Brazilia și tradiționalul Santos Futebol Clube dar și cu Cupa Africii pe Națiuni.

Binance este unul dintre cele mai mare exchange-uri, lansat în anul 2017. Platforma reprezintă un întreg ecosistem ce oferă servicii de tranzacţionare, resurse educaţionale, fonduri de investiţii şi incubatoare la nivel global.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *