fbpx
  • bitcoinBitcoin0.96%
    $23,317.00
  • ethereumEthereum0.26%
    $1,610.88
  • elrond-erd-2MultiversX3.25%
    $45.12

Ethereum prezintă „Surges” și „Purges”

Pe data de 21 iulie a avut loc Conferința anuală a comunității Ethereum (EthCC) de la Paris, unde Vitalik Buterin a dezvăluit următorii paşi pentru reţea.

The Merge este programat pentru data de 19 septembrie, acest lucru va introduce un nou mecanism de consesn bazat pe proof-of-stake şi va elimina varianta de proof-of-work din prezent.

Vitalik Buterin a introdus 2 elemente noi, „Surges” și „Purges”.

„Surge” este primul pas major către scalare odată cu introducerea sharding-ului, sau a lanțurilor laterale, în 2023. Buterin a spus că Ethereum „va fi capabil să proceseze 100.000 de tranzacții pe secundă”, până la sfârșitul prezentului roadmap. Costurile şi timpul de tranzacţie va fi astfel redus.

„Purge” este o unealtă de curățare care elimină unele date istorice pentru a eficientiza stocarea și a reduce congestionarea rețelei.

Va fi introdus şi “Verkle Tree”, un upgrade puternic de scalare ce va optimiza stocarea în reţea şi va reduce volumului nodurilor.

Analistul din industrie, Miles Deutscher, a publicat o detaliere a la ce să se aștepte de la Surge, Verge, Purge și Splurge ale Ethereum în viitor.

Prețul ETH a continuat să crească în această săptămână, câștigând aproximativ 31% față de aceeași perioadă săptămâna trecută. ETH se tranzacționează la 1.600 USD în momentul scrierii articolului.

Ethereum are în prezent o scădere de 68% fata de cel mai mare record înregistrat în noiembrie 2021, când a atins suma de 4.878 USD.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *