fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,264.000.70%
  • ethereumEthereum$2,027.170.09%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.23-2.30%

Probabilitate Ridicată pentru ETF Bitcoin Spot – O Nouă Eră a Criptomonedelor?

Ați auzit ultimele previziuni? Toți ochii sunt acum pe Bitcoin!

Intrarea criptomonedelor în mainstream ar putea primi un impuls semnificativ începând cu luna noiembrie, pe măsură ce se apropie termenul limită pentru aprobarea unui fond tranzacționat pe bursă (ETF) pentru Bitcoin Spot. James Seyffart, specialist ETF la Bloomberg, și-a reiterat recent predicția că există o șansă de 90% ca aprobarea unui ETF Bitcoin spot să se întâmple până pe 10 ianuarie 2024.

Aprobarea ETF-ului Bitcoin Spot

După finalizarea deciziei în instanță privind GBTC, Comisia de Securități și Schimb din SUA (SEC) și-a accelerat discuțiile cu potențialii emitenți. Seyffart susține că toate cele 12 aplicații ar putea fi aprobate simultan, subliniind importanța lunii noiembrie în acest context. Termenul limită pentru toate cele 12 aplicații se încheie pe 17 noiembrie, dar SEC are posibilitatea teoretică de a lua o decizie privind primele 9 aplicații din listă în orice moment până pe 10 ianuarie 2024.

Predicții Preț Bitcoin (BTC)

Între timp, prețul Bitcoin pare să își ia o pauză de la recenta sa creștere ascendentă. Cu un canal paralel ascendent și investitorii devenind mai precauți, mediana mobilă exponențială de 20 de zile (33,612 dolari) și RSI-ul în teritoriu overbought sugerează că mișcarea ascendentă ar putea continua. Dacă cumpărătorii pot trece peste linia de rezistență a canalului, acest lucru ar putea indica începutul unui rally spre 40.000 de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *