fbpx
  • bitcoinBitcoin$68,814.00-1.14%
  • ethereumEthereum$3,428.73-1.45%
  • elrond-erd-2MultiversX$49.12-3.87%

Operațiunile de custodie pentru Bitcoin sunt un succes, conform CEO-ul Fidelity

De când a început operațiunile de minerit Bitcoin în 2016, Fidelity a lucrat pentru a aduce viitorul cryptomonedelor în atenția tuturor.

CEO-ul Fidelity Investments, Abby Johnson, a declarat că a devenit greu să fii la curent cu toate dezvoltările din sectorul crypto, din moment ce lucrurile despre care doar se discutau în trecut, devin acum o realitate, foarte repede. Într-un interviu cu Barron’s, CEO-ul a spus că s-a bucurat de mare succes cu Bitcoin pentru fondul comun.

“Crearea de rampe pentru a facilita tradingul între moneda fiduciară și cryptomonede e ceva care are loc chiar acum și mă bucur că lucrurile se mișcă repede”, a declarat aceasta.

“Dacă m-ai fi întrebat, la început, dacă noi sau oricine altcineva va încerca să prioritizeze custodia bitcoinului, aș fi zis ‘Nici vorbă. Asta e exact opusul a ceea ce se dorește’.”

Potrivit lui Johnson, cineva trebuie să păstreze Bitcoinul în custodie, în cazul în care ești un individ care are de a face cu un consultant ce face un plan de bunuri.

Fidelity Digital Assets oferă posibilități colaterale pentru agenți prin BlockFi

Miercurea trecută, clienții care operau prin programul de pe platforma Fidelity pentru custodia a digital assets au primit puterea de a oferi bitcoin pe post de colateral într-o tranzacție, după lansarea noilor oferte. Programul deja existent la Fidelity Digital Assets, care necesita fonduri lichide, a fost făcut mai puternic și mai cuprinzător odată cu introducerea noii capacități de a accesa spațiul de finanțare a digital assets.

După crearea posibilităților colaterale, ca agent, o platformă importantă de credite în cryptomonede, BlackFi, a fost de acord să lucreze cu Fidelity pentru a putea crea clienți instituționali pe platformă, pentru a avea în custodie bitcoin pe post de colateral pentru împrumuturile cu bani lichizi. Instituțiile au acum libertatea de a alege din clase tradiționale de bunuri, după ce Fidelity Digital Assets a incorporat mai multe servicii în oferta sa.

Mai multe oportunități pentru instituții sunt create pe piața digital assets, pe măsură ce jucătorii aleg cea mai bună variantă de custodie pentru ei, alături de înțelegeri pentru împrumuturi ce sunt gestionate anti-risc. Atracția instituțională către digital assets a crescut, acum, 6 din 10 investitori declarând că au digital assets în portofoliul lor, conform cercetărilor realizate de Fidelity.

Fidelity le-a oferit investitorilor bogați fonduri bitcoin și servicii de custodie

La sfârșitul lunii august, Fidelity Investments a lansat primul fond pentru Bitcoin, după ce a întocmit actele necesare pentru Comisia de Securitate și Schimb. A primit numele de Wise Origin Bitcoin Index Fund I. Cel care va conduce noua afacere este Peter Jubber, șeful Fidelity Consulting.

Conform unei surse, doar achizitorii calificați vor putea accesa fondul pentru Bitcoin folosind consilieri de investiții oficial înscriși, oficii de familie, dar și alte instituții. Participanții trebuie să poată face o investiție de minimum 100.000 de dolari americani în custodia fondului.

Compania a mai subliniat și devotamentul față de blockchain, în viitor, pentru a putea beneficia de capital digital, ca BTC. Acum doi ani, unitatea Fidelity Digital Assets a început ca o modalitate de a manageria fondul de acoperire pentru produse, firme de exchange și agenții de familie.

Anunțul din partea Fidelity vine într-o perioadă în care BTC nu a reușit să ajungă la mult-anticipatul prag de 20.000 de dolari, alegând să se așeze între 18.000 și 19.000, până în acest moment.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *