fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,713.001.05%
  • ethereumEthereum$3,404.020.65%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.132.36%

Northzone este în căutare de startup-uri web3 cu un fond de 1 miliard de euro

Firma de capital de risc Northzone a lansat un fond e 1 miliard de euro. Compania a fost fondată în anul 1996 şi a susţinut o gamă largă de companii de tehnologie precum TrueLayer, Spotify şi Klarna.

Wendy Xiao Schadeck, partener la Northzone, a descris web3 drept un „sector de bază” pentru firmă. Ea și-a scris teza de investiții crypto încă din iulie 2018. Firma de capital de risc dispune de infrastructură pentru a susține startup-urile atât prin investiții în capitaluri proprii, cât și prin vânzări de tokeni, a spus Xiao Schadeck. Ea a sugerat, de asemenea, că firma ar fi deschisă să investească într-o organizație autonomă descentralizată (DAO), în circumstanțele potrivite.

În prezent, Northzone nu are expunere la NFT, spre deosebire de firma de risc Blossom Capital, cu sediul în Londra, care a achiziționat NFT – inclusiv un Bored Ape, un CryptoPunk și un Azuki.

„Luăm în considerare noi moduri de investiție care sunt aliniate cu ceea ce facem”, a spus Xiao Schadeck, întrebat despre achiziționarea de NFT. „Dar nu este într-un moment în care spunem că vom dedica o parte din finanțare pentru a cumpăra NFT-uri sau ceva de genul acesta. Până acum, nu am descoperit că în mod specific, NFT-urile în sine sunt un caz de investiție care se potrivește criteriilor noastre de risc. ” a transmis Xiao.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *