fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,888.603.67%
  • ethereumEthereum$1,268.807.06%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.080.80%

New York: O companie de imobiliare permite cumpărarea și vânzarea de proprietăți folosind BTC, Dogecoin și ETH

 

Compania de imobiliare bazată în New York, Algocap Real Estate, a anunțat că va începe să accepte cryptomonede ca Bitcoin, Dogecoin și ETH, ca metode plată.

Într-un comunicat de presă, oficiali ai firmei anunță că vor să profite din urma creșterii în popularitate a nișei crypto, cot la cot cu noii milionari proveniți din acest sector.

Oficialii Algocap menționează că există o cerere din ce în ce mai mare pentru ”tokenized real estate”, în special în New York.

 

“Algocap has the expertise necessary to structure complex transactions, including real estate tokenization deals, and can work with both U.S. and non-U.S. clients to facilitate novel digital real estate opportunities.”

 

… a afirmat fondatorul Algocap, Max Dilendorf.

Deși Algocap este un pionier al tranzacțiilor în domeniul imobiliarelor, aceștia recunosc că procesarea a astfel de plăți este complexă și că există un deficit de experți care să faciliteze utilizarea asset-urilor digitale în acest sector.

Cei de la Algocap reiterează nevoia implementării unor reglementări în spațiul crypto, pentru a facilita tranzacțiile internaționale. 

Algocap nu este un lider doar în ceea ce privește real estate tokenization, dar și unul care urmărește eficientizarea tranzacțiilor prin eliminarea birocrației, fapt făcut posibil de tehnologiile blockchain și implicit tokens. 

Decizia companiei de a accepta cryptomonede ca metodă de plată apare pe fondul unei adoptări tot mai mari a spațiului crypto în sectorul imobiliar. De exemplu, Dreamflats, o companie din Malta, a anunțat că va accepta plata chiriilor pentru proprietățile sale în ADA (Cardano).

În aprilie, compania miliardarului Rick Caruso a anunțat că va accepta plata în Bitcoin pentru chiriile proprietăților sale rezidențiale și comerciale. Mișcarea venind în urma convingerii deja popularei opinii: ”cryptocurrencies are here to stay”.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *