fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,957.00-0.36%
  • ethereumEthereum$1,880.55-0.71%
  • ElrondElrond$60.34-1.33%

MoonPay a lansat un serviciu care permite vedetelor să cumpere NFTs

moonpay

Compania ce se ocupă cu sisteme de plată în crypto, MoonPay, a lansat un sistem de consiliere pentru a ajuta vedetele și pe cei bogați să cumpere NFT-uri și cryptomonede.

Cei de la MoonPay au colaborat cu Jimmy Fallon și Post Malone pentru a testa versiunea beta a serviciului. Ambii au dezvăluit recent că au cumpărat NFT-uri din colecția Bored Ape Yacht Club, care costă la momentul actual 43.9 ETH (peste 180,000 de dolari).

Fallon a dezvăluit că deține  Bored Ape #599 pe 12 noiembrie prin intermediul unui tweet. Cu o zi înainte de asta, Fallon a afirmat într-un interviu că a utilizat serviciile MoonPay pentru a achiziționa piesa.

Cei din spatele publicației theblockcrypto au clarificat luând legătura cu un purtător de cuvânt al MoonPay că nu există o relație comerciale între companie și Jimmy Falon, colaborarea fiind limitată doar la cumpărarea NFT-ului.

Uitându-ne la istoricul de tranzacții vedem că NFT-ul Bored Ape #599 a fost cumpărat de MoonPay pentru 46.6 ETH și apoi transferat altei adrese, presupuse a fi wallet-ul lui Fallon.

Cei de la MoonPay au confirmat acest lucru, spunând că firma cumpără NFT-uri pentru persoanele care nu vor să treacă prin întreg procesul de a crea un wallet, cumpăra crypto și după de a cumpără NFT-ul dorit. MoonPay facturează apoi persoanele respective pentru acest serviciu, precum și pentru prețul NFT-ului.

Istoricul de tranzacții de pe OpenSea sugerează că, în mod similar, rapper-ul Lil Baby a cumpărat Bored Ape #129 prin intermediul MoonPay. Datele Etherscan arată și că MoonPay a realizat 4 tranzacții către wallet-ul lui Post Malone în ultima lună.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.