fbpx
  • bitcoinBitcoin0.96%
    $23,317.00
  • ethereumEthereum0.26%
    $1,610.88
  • elrond-erd-2MultiversX3.25%
    $45.12

MicroStrategy a adăugat alte 15 milioane de dolari în Bitcoin în trezoreria proprie

Gigantul software MicroStrategy a anunțat ieri că a cumpărat Bitcoin în valoare de 15 milioane de dolari la prețul de 59.389 dolari fiecare. Cu acest adaos, MicroStrategy deține în prezent 91.579 monede bitcoin.

Michael Saylor, CEO-ul companiei, a făcut anunțul pe Twitter la câteva zile după ce oamenii au început să vorbească exact despre faptul că MicroStrategy nu a făcut investiții noi în BTC.

Începând din august 2020, MicroStrategy a făcut multiple investiții în Bitcoin. E unul dintre primii investitori de mare rang, după cum se poate observa din profitul realizat cu Bitcoin – la prețul actual, compania are bitcoin în valoare de peste 5.29 miliarde de dolari.

Ideea utilizării de bitcoin ca acoperire a finanțării a fost lansată de Michael Saylor după ce acesta a observat scăderea valorii dolarului și a pieței obligațiunilor. Saylor a încercat chiar să convingă alte companii din topul Fortune 500 să adauge BTC pe lista lor de investiții.

Saylor a estimat recent că pe piața de Bitcoin vor intra în jur de 25 miliarde de dolari, fonduri provenite de la investitori instituționali. El a negat, de asemenea, că MicroStrategy ar plănui să vândă bitcoin, declarând că “My loyalty to Bitcoin is forever”.

În plus, a mai dezvăluit că a sa companie intenționează să cumpere bitcoin în continuare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *