fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.84%
    $22,815.00
  • ethereumEthereum-4.02%
    $1,567.40
  • elrond-erd-2MultiversX-5.95%
    $42.27

Metamask va permite utilizatorilor din SUA să cumpere crypto direct din conturile lor bancare

Metamask continuă să ofere noi servicii inedite pentru utilizatorii săi. Pe 13 octombrie, Sardine, o platformă financiară care oferă decontări instant, a confirmat un parteneriat cu ConsenSys pentru a permite utilizatorilor Metamask din SUA să cumpere crypto cu conturile lor bancare, direct din interfața de utilizare a portofelului.

Acesta ar fi cel mai recent parteneriat anunțat de Metamask. Înainte de acesta, portofelul web a dezvăluit o asociere cu Asset Reality pentru a ajuta utilizatorii să-și recupereze gratuit criptomonedele furate.

Pentru Sardine, acest parteneriat ar fi încă o realizare în foaia de parcurs. Recent, echipa a strâns 51,5 milioane de dolari într-o finanțare din seria B condusă de firma de capital de risc a16z, susținută de alte nume mari din industrie precum Visa și Google Ventures.

 

Pentru a utiliza noua opțiune de plată „Instant ACH”, utilizatorii Metamask trebuie să respecte procesul KYC obligatoriu al Sardine, care este disponibil în 48 de state din SUA. Hawaii și New York vor fi admise în curând.

Pentru a combate înșelătoriile și frauda electronică, Sardine a stabilit o limită de achiziție de până la 3.000 USD pe zi, 5.000 USD pe săptămână și 25.000 USD pe lună pentru mai mult de 30 de jetoane – care nu au fost dezvăluite în comunicat.

ConsenSys a declarat într-un comunicat de presă oficial că metoda de plată instantanee oferită de Sardine este mai probabil să funcționeze în comparație cu sistemul tradițional de plată, unde achizițiile cu cardul sunt adesea refuzate.

„Instant ACH permite finalizarea comenzilor în câteva minute în loc de zile, ca o comandă ACH standard și funcționează în zilele de sărbătoare, spre deosebire de ACH obișnuit.”

Infrastructura Sardinei este utilizată de marile companii de criptomonede, cum ar fi FTX, MoonPay și Autograph, printre altele.

În plus, la sfârșitul lunii septembrie, Metamask a anunțat un nou instrument numit MetaMask Institutional (MMI), o versiune a portofelului concepută pentru a răspunde nevoilor jucătorilor instituționali atunci când vine vorba de a se implica în Web3 și finanțe descentralizate (DeFi).

Potrivit lui Liz Mathew, șeful global de creștere și parteneriate pentru MetaMask Institutional, adăugarea noilor custozi (Cobo, Floating Point Group, Liminal și Propine) aduce numărul total de custozi susținuți de Metamask Institutional la unsprezece, întărind poziția Metamask ca „primul portofel instituțional pentru Web3”.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *