fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,383.001.26%
  • ethereumEthereum$4,236.697.52%
  • ElrondElrond$258.538.91%

Mastercard intră în parteneriat cu José Mourinho pentru lansarea unui NFT

mourinho

Oficialii Mastercard UK au anunțat pe 16 septembrie că vor colabora cu celebrul José Mourinho pentru lansarea unui NFT. Antrenorul este de asemenea un ambasador de brand al Mastercard la nivel global.

NFT-ul va fi oferit unui deținător de card Mastercard printr-o tragere la sorți (tombolă) ce se va termina pe 30 septembrie. Utilizatorii Mastercard din Marea Britanie se pot deci înregistra pe website-ul companiei pentru a avea o șansă la câștigarea unicului NFT semnat de Mourinho.

Oficialii nu au oferit detalii despre modul în care va fi transmis NFT-ul, explicând că aceste informații vor fi oferite câștigătorului printr-un email după terminarea tombolei. NFT-ul va fi stocat până atunci pe un server al companiei.

Cei de la Mastercard au fost foarte activi în spațiul crypto anul acesta, încheind diverse parteneriate și introducând noi tehnologii care să faciliteze tranzacțiile crypto prin intermediul serviciilor sale.

În martie 2021 de exemplu, Mastercard a intrat într-o colaborare cu Wirex pentru a lansa un card crypto de debit în Marea Britanie și EEA (European Economic Area) ce va permite utilizatorilor să plătească pentru produse și servicii în crypto și să câștige recompense pentru aceste cheltuieli.

În luna iulie, oficialii Mastercard au anunțat lansarea programului ”Start Path” menit să sprijine și să finanțeze diverse startup-uri din industria crypto și blockchain. Recent, Mastercard a achiziționat și compania crypto CipherTrace.

Astăzi vedem că Mastercard se aventurează și în lumea NFT-urilor. Competitorul principal al companiei, Visa, a cumpărat primul său NFT luna trecută.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *