fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,966.00-0.65%
  • ethereumEthereum$1,618.13-1.07%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.773.61%

Mark Cuban e de parere ca achizitionarea de proprietate in metaverse este o greseala

Mark Cuban a discutat recent, in timpul podcastului Altcoin Daily, despre ideea de a detine proprietate in metaverse.

“Nu are nicio explicatie logica. Va exista una? Va fi greu sa standardizam lucrurile.”

Investitorul este de parere ca acum comunitatile au un rol important in afacerile crypto, din moment ce Discord si Telegram conduc detasat in mentinerea atentiei utilizatorilor.

“Cel mai important lucru acum – daca te uiti la afaceri, in general, si la industria crypto, totul se rezuma la comunitate. ( … ) Dupa ce ai creat o comunitate, poti sa incepi sa te gandesti cum functioneaza.”

Insa achizitionarea de teren in metaverse nu e chiar pe placul sau: “Cel mai prost lucru pe care poti sa-l faci este sa cumperi imobiliare in aceste spatii – e cel mai idiot lucru! E incredibil de super mega prostesc.”

Unul dintre moderatori a mentionat faptul ca Mark Cuban este investitor in Yuga Labs, afacere care s-a implicat in domeniul imobiliarelor digitale. In urma unei vanzari, compania a facut peste 300 milioane dolari.

“Sunt investitor, dar eu cred ca a fost o prostie. Chiar daca au facut multi bani. Le numesc imobiliare, insa sunt doar niste tokeni pentru acces”, a raspuns Cuban.

Cuban prezice ca metaverse-ul va continua sa evolueze si sa prinda noi forme in viitor: “Nu va exista doar o singura aplicatie – vor exista diferite aplicatii si variate modalitati de a defini metaverse-ul.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *