fbpx
  • bitcoinBitcoin4.30%
    $26,795.00
  • ethereumEthereum3.25%
    $1,873.66
  • elrond-erd-2MultiversX-0.83%
    $36.22

Luna Foundation Guard adauga BTC in valoare de 1,5 miliarde USD in rezerva sa

Luna Foundation Guard a strâns 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin pentru a-și consolida rezervele de U.S. Terra, cel mai popular stablecoin al sau. Firma a achizitionat 37.863 BTC prin tranzactii over-the-counter cu ajutorul Three Arrows Capital și Genesis Trading.

Obiectiv: 10 miliarde de dolari in BTC

Din totalul de 1,5 miliarde de dolari, echivalentul a 500 de milioane in BTC au venit printr-o achizitie directa de la Three Arrows Capital, iar 1 miliard de dolari in BTC printr-o tranzactie over-the-counter cu Genesis Trading. Prin urmare, LFG a intrat in top 10 BTC holders ai lumii, cu o rezervă actuala de 3,5 miliarde USD în BTC.

Achiziția UST Bitcoin Fund de către LFG este un pas semnificativ pentru organizatie si ii va permite sa continue sa acumuleze cantitati mari de Bitcoin. Funcția pool-ului este de a sprijini stablecoin-ul TerraUSD (UST). De asemenea, a urmarit să extinda adoptarea UST ca cea mai mare moneda stablecoin descentralizata din industrie.

Potrivit lui Do Kwon, fondatorul Terraform Labs, obiectivul organizatiei de a detine assets in valoare de 10 miliarde de dolari va fi cel mai probabil îndeplinit pana la sfarsitul celui de-al treilea trimestru.

Potrivit lui Joel Kruger, un analist crypto pentru LMAX Group, numarul tot mai mare de investitori corporativi poate afecta semnificativ valoarea bitcoin. El a menționat ca acest tip de cumparare poate oferi investitorilor și dobanda și lichiditate pe termen lung.

În afara de Luna Foundation Guard, alte companii fac de asemenea achiziții importante de Bitcoin. MicroStrategy, o companie cotata la bursa, a adaugat 4.197 BTC la rezervele sale din luna aprilie, insumand 129.218 BTC.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *