fbpx
  • bitcoinBitcoin$32,564.00-0.15%
  • ethereumEthereum$1,910.99-1.54%
  • ElrondElrond$60.69-14.61%

LDV Exchange atrage investitori importanți și își schimbă numele în Tokero

 

Compania crypto exchange din Craiova, LDV Exchange a încheiat o nouă rundă de investiții, acest aspect permițându-i să se focuseze pe obiectivele propuse.

Fondatorii Marius Morra și Sabin Simionescu au fondat compania în 2017, și i-au schimbat acum numele în Tokero, cu planuri de a se extinde pe plan internațional.

Printre investitori, se numără fondatorul Stakeborg, Răzvan Munteanu, antreprenorul Cristian Onețiu și fondatorul BRAND MINDS, Avi Cicirean.

 

”Au fost investitori pe care nu i-am primit la această rundă pentru că am vrut smart money. Răzvan ne ajută cu viteză şi viziune, Cristian cu zona de cifre şi business, iar Avi este branding şi corporate. Ne bucurăm că am reuşit să facem această sinergie astfel încât proiectul să crească.”

 

… a comentat CEO-ul Marius Morra.

Această rundă de investiții este un milestone important pentru companie și s-a încheiat cu succes, atrăgând investitori importanți. Firma, conform, CEO-ului său, este deja sustenabilă.

Platforma creată de aceștia este un punct de introducere în piața crypto care permite utilizatorilor săi să cumpere și să vândă Bitcoin, Ether, USDT, eGLD și Swingby pentru euro sau lei.

Conform lui Morra, platforma are în jur de 20,000 de utilizatori și este una dintre cele mai cunoscute din țară.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *