fbpx
  • bitcoinBitcoin$65,039.001.77%
  • ethereumEthereum$4,237.389.37%
  • ElrondElrond$252.707.21%

Kings of Leon colaborează cu SpaceX pentru lansarea unui NFT în spațiu

kings of leon

Kings of Leon au intrat un parteneriat cu SpaceX pentru a lansa un NFT în spațiu prin intermediul misiunii Ispiration4 ce urmează a fi lansată în curând.

Inspiration4 va fi lansată de la centrul spațial Kennedy al NASA și va ave la bord 51 de NFT-uri, printre care un spectacol live nelansat al formației. Cântecul ”Time in Disguise” va fi deci primul NFT care va fi redat pe orbită, conform unui anunț publicat de echipa Inspiration4.

Celelalte NFT-uri reprezintă diverse piese de artă. NFT-ul muzical va fi pus la licitație, toate veniturile fiind mai apoi donate unui spital. Licitația va începe de la prețul de 50,000 de dolari. Câștigătorul licitației va primi NFT-ul, precum și iPhone-ul care l-a purtat în spațiu.

”To now have that song, and those images be a part of something as historic as this is really cool, and having it raise money for a cause we’ve always cared so much about makes it even better.”

… au declarat cei de la Kings of Leon într-un interviu cu publicația People. Inspration4 este o misiune plănuită de miliardarul Jared Issacman, fondatorul Shift4 Payments și constă într-un zbor în jurul planetei timp de 3 zile.

Celelalte NFT-uri la bordul navei vor fi de asemenea licitate pe platforma Origin Protocol. Recent, o colaborare între Nanoracks LLC și Artemis Music Entertainment a dus la trimiterea unui cântec al lui Michah Johnson intitulat ”Why Not Me” pe Stația Spațială Internațională (ISS).

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *